Cross jongeren op 19 oktober

Op zondag 19 oktober wordt er weer een jeugdveldrit georganiseerd in Landskouter. Dat kondigt het “crosscomité Landskouter” aan, onder leiding van Patrick Van Damme en Koen Beeckman, ex-profrenner, trainer aan de Topsportschool en voorzitter van de Vlaamse Jeugdcommissie van de Wielerbond Vlaanderen.

De miniemen (8 tot 11-jarigen)  gaan van start om 11u30. De aspiranten (12 tot 14-jarigen) starten vanaf 13u30.

Jeugdveldrit in Landskouter op zondag 19 oktober 2014

De cross gaat opnieuw door op de Rooberg. Het secretariaat en de inschrijvingen bevinden zich in het IJzeren Hekken. Inschrijven kan vanaf 10u30 (miniemen) en 12u (aspiranten). Enkel aangeslotenen met een crossfiets kunnen deelnemen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.