8e Ploegfeesten op zondag 14 september

De Ploegfeesten van Landskouter gaan dit jaar door op zondag 14 september. Het is de laatste keer dat ze doorgaan in de loods op de hoeve Callaert. Die wordt immers afgebroken en verkaveld. Het is inmiddels de achtste editie van deze Landskouterse feesten ter ere van de boeren en het landelijk leven.

Op 14 september wordt het gebruikelijk programma afgewerkt. De dag start met een eucharistieviering om 9u30 gevolgd door apertifief met hapje in de parochietuin. Vervolgens start de culinaire wandeling door de Landskouterse velden met fanfare. Onderweg wordt er gestopt voor soep en preskop. Eindigen doen we op de hoeve Callaert (hoek Rooberg-Geraardsbergsesteenweg) voor het middagmaal, met muzikale omlijsting en Vlaamse volksspelen zoals mastklimmen en ringsteken.

affiche van de Ploegfeesten anno 2014

affiche van de Ploegfeesten anno 2014

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.