Cross-country jachtrit op 9 februari

Net zoals vorig jaar zakt Jachtclub Vereniging Equus af naar Landskouter voor een cross country rit met hun ruiters en paarden. Op zondag 9 februari verzamelen ze om 14u op de hoeve Van De Putte in de Lembergestraat.

Ruiter en paard van jachtclub Equus nemen een hindernis langs de Uilhoek

Ruiter en paard van jachtclub Equus nemen een hindernis langs de Uilhoek

Daarna vertrekken ze voor hun tocht in de omstreken van Landskouter. Een van de parcours die ze afleggen bevindt zich op de kouter langs de Uilhoek. Bij vriesweer of sneeuw zou het evenement niet doorgaan.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.