Oosterzele zoekt kandidaten voor de slimste gemeente

Oosterzele neemt terug deel aan De Slimste Gemeente en is daarom op zoek naar nieuwe kandidaten. Net als vorig jaar nodigt Woestijnvis alle Vlaamse gemeenten uit om een quizploeg – bestaande uit een man en een vrouw – af te vaardigen naar de provinciale preselectie. Om dat duo te selecteren, organiseert de Gemeente een preselectie die in de week van 7 oktober 2013 zal plaatsvinden. Tijdens het laatste weekend van oktober organiseert Woestijnvis dan de provinciale preselectie. De ploegen die als besten uit de preselecties komen, gaan samen met de burgemeester door naar de opnames van het programma (begin 2014).

Oosterzele zoekt twee afgevaardigden voor de provinciale pre-selecties van de televisiequiz "De Slimste Gemeente"

Oosterzele zoekt twee afgevaardigden voor de provinciale pre-selecties van de televisiequiz “De Slimste Gemeente”

Kandidaten moeten min. 18 jaar oud zijn en in Oosterzele gedomicilieerd zijn. Wie Oosterzele – na de preselectie – wil verdedigen tijdens deze quiz stuurt uiterlijk op vrijdag 4 oktober zijn/haar kandidatuur in via slimstegemeente@oosterzele.be.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.