Vijf winnende foto’s wedstrijd Ploegfeesten

Het bestuur van de Ploegfeesten heeft naar aanleiding van de editie van dit jaar een fotowedstrijd uitgeschreven. Er zijn 20 foto’s ingediend binnen de deadline door 8 verschillende fotografen. De vierkoppige jury heeft daaruit de beste 5 foto’s geselecteerd. Tijdens de Ploegfeesten op zondag 8 september worden de prijzen uitgereikt. Dat zal zo rond 15u zijn in de hoeve Callaert op de hoek van de Rooberg en de Geraardsbergsesteenweg.

De jury en het bestuur van de Ploegfeesten danken de deelnemende fotografen van harte voor het inzenden van hun foto’s. Die foto’s varieerden van landschappen tot portretten; ingescande oudere foto’s en nieuwe, digitale fotos; collages en poëtische teksten. Naarmate de foto’s werden ingestuurd, werden ze gepubliceerd op de facebookpagina van de Ploegfeesten:

De vijf geselecteerde foto’s

Hieronder volgen de vijf geselecteerde foto’s, die zondag 8 september in de prijzen vallen:

"Rex" (Koen Martens)

“Rex” (Koen Martens)

"Bliksem" (Charlotte De Wachter)

“Bliksem” (Charlotte De Wachter)

"Valavond tijdens winterperiode" (Roel Verleyen)

“Valavond tijdens winterperiode” (Roel Verleyen)

"Controle van het gewas" (Inge Blanckaert)

“Controle van het gewas” (Inge Blanckaert)

"Uitwaaierend licht breekt door na een felle sneeuwmorgen, ademloos valt frele stilte over Landskouter" (Renaat De Paepe)

“Uitwaaierend licht breekt door na een felle sneeuwmorgen, ademloos valt frele stilte over Landskouter” (Renaat De Paepe)

 

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.