Fotowedstrijd Landskouter

Naar aanleiding van de Ploegfeesten dit jaar organiseert het bestuur een fotowedstrijd, ter vervanging van de vogelverschrikkerwedstrijd. Iedereen kan tot 5 foto’s insturen naar ploegfeesten@landskouter.be.

Het thema van de wedstrijd is Landskouter – laat uw creativiteit de vrije loop. Fotografeer uw buur, uw huisdier, het weer, onze kouters, een kapelletje, … Misschien hebt u in het verleden al een mooie foto genomen die u wilt insturen? Of maak een collage van foto’s of objecten. Alles kan. We horen graag het verhaal achter de foto, omdat ook dit door de vierkoppige jury overwogen wordt.

De wedstrijd wordt midden augustus afgesloten, zodat de jury de foto’s kan beoordelen. De winnaars worden dan tijdens de Ploegfeesten op zondag 8 september, na het eten op de hoeve Callaert, bekendgemaakt. Alle details vindt u terug via deze link: tiny.cc/FotoPloeg. Daar staat ook in hoe je niet-digitale foto’s (afdrukken) kan afgeven of laten inscannen.

Foto's van juryleden willen inwoners van Landskouter warm maken voor de wedstrijd

Foto’s van juryleden willen inwoners van Landskouter warm maken voor de wedstrijd. Hopelijk werken die inspirerend voor eenieder die nog twijfelt om mee te doen!

Ingediende foto’s worden gepubliceerd op de facebookpagina van de Ploegfeesten, die u kan terugvinden via deze link: facebook.com/ploegfeesten. Veel succes!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.