Kermis in Windeke en Roo

De zomer is in aantocht en bij onze buren is er binnenkort kermis. Scheldewindeke feest met de Windeekse Groenbuiken van vrijdag 5 tot woensdag 10 juli. Gontrode begint een week vroeger en feest van vrijdag 28 juni tot maandag 1 juli.

Kermis Windeke

Ook na een geslaagde feesteditie van vorig jaar hebben “De Windeekse Groenbuiken” een 6-daags kermisprogramma klaar voor kermis Windeke. Er volgt opnieuw een grote aftrap op vrijdagavond, zaterdag willen de Groenbuiken heel wat volk door de straten van Windeke laten trekken als gevolg van de Groenbuikreus en de fanfare. Ook de traditionele sterkhouders ontbreken vanzelfsprekend niet op het programma. Het wordt opnieuw een zesdaags feest met activiteiten voor jong en oud.

Het programma van Windeke kermis anno 2013 - klik voor het .pdf document

Het programma van Windeke kermis anno 2013 – klik voor het .pdf document

Kermis in Roo

Terwijl de Windeekse Groenbuiken vorig jaar 5 jaar Windeke kermis vierden, is het dit jaar aan Gontrode om dat te doen. “Kermis in Roo” bestaat 5 jaar en stelt een programma voor met onder andere een petanque tornooi, comedy, een zeepkistenrace en live muziek. Alle details vind je op kermisinroo.be

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.