SK Landskouter tegen Balegem en Oosterzele in oktober

Op 8 september heeft SK Landskouter haar tot nog toe enige overwinning van het seizoen behaald, toen het ging winnen bij Laarne-Kalken B met 0-2. De andere vijf matchen die het in de septembermaand afwerkte in vierde provinciale B verloor het telkens, de voorbije zondag nog op eigen veld met 1-4 van leider Zwijnaarde.

SK Landskouter in 4e provinciale B

Derby

Zo is SK helaas op de laatste plaats beland met 3 punten uit 7 matchen. De eerstvolgende match speelt Landskouter zondag 7 oktober op het veld van KVV Balegem. De eerstvolgende thuismatch valt op zondag 14 oktober (dag van de verkiezingen) om 15u tegen die andere Oosterzeelse ploeg in de reeks, KSC Oosterzele.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.