SK Landskouter start met tweede damesploeg

Het nieuwe voetbalseizoen is in aantocht. Op dinsdag 31 juli trainden de mannen van SK Landskouter voor het eerst. De eerste ploeg en de beloftenploeg worden getraind door de 48-jarige Filip Blomme uit Melle. Hij vervangt Filiep Dejager die er mee stopte op het einde van vorig seizoen.

Filip Blomme, de nieuwe trainer van SK Landskouter

SK blijft in 4e provinciale voetballen, samen met twee andere Oosterzeelse ploegen KSC Oosterzele en KVV Balegem. Nieuwe namen in de reeks zijn Heusden, HO Kalken, Laarne-Kalken, Beervelde, Oostakker en Vinderhoute. De Gentse ploegen zijn Gentbrugge, Sparta, Avrasya en Yildiz Gent.

De eerste thuismatch is op zondag 12 augustus tegen Zegelsem voor de Hofman Sport Cup. De eerste competitiematch is op woensdagavond 29 augustus om 18u30 tegen SK Oostakker. De volledige kalender vindt u op www.sklandskouter.be.

Ook bij de vrouwen valt er nieuws te rapen. Door het stoppen van de damesploeg van KVV Laarne Kalken, hebben er veel speelsters de weg gevonden naar SK Landskouter Ladies (SK La La). Er zijn op dit ogenblik zo’n 35 speelsters waardoor het bestuur twee vrouwenploegen inschreef voor de competitie 2012-2013.

De A-ploeg blijft in 2e provinciale voetballen en zal ook deelnemen aan de beker van Oost-Vlaanderen. De eerste match gaat trouwens dit weekeinde door. Op zondag 5 augustus geeft de dames A ploeg Adegem partij voor de beker. Aftrap om 14u op de terreinen in de Aalmoezenijestraat. De nieuwe B-ploeg treedt automatisch aan in de laagste afdeling, zijnde 3e provinciale.

de eerste en beloftenploegen van SK Landskouter tijdens hun eerste training

Barbecue op 11 en 12 augustus

Voorzitter Marnik Van Gaver is tevreden over de opkomst voor de eerste training bij de mannen en de uitbreiding bij de vrouwen. Hij overweegt zelfs om de komende jaren een jeugdwerking uit te bouwen.

SK houdt haar jaarlijkse barbecue in het weekend van zaterdag 11 (vanaf 16u45) en zondag 12 augustus (vanaf 10u30), in de Steenput in Balegem. Kaarten te verkrijgen bij de voorzitter ’s avonds in de kantine of op het nummer 0476 311 312.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.