Kortere nieuwsbrief – Zalig Pasen!

Vanaf heden zal de nieuwsbrief die we per e-mail uitsturen een stuk korter zijn. Van elk artikel vindt u de eerste alinea terug in de nieuwsbrief, samen met een foto. Wilt u het volledige artikel lezen, klik dan op de foto of op ‘Read More op het einde van het artikel. Dat brengt u naar het volledige artikel op onze website landskouter.be.

De maandelijkse nieuwsbrief zal de artikels van de voorbije maand weergeven. Wilt u tijdens de maand op de hoogte blijven, volg dan landskouter op facebook of twitter, of bezoek de website op regelmatige basis.

In de april editie vindt u uitgebreid nieuws over de werken in ons dorp. Weldra beginnen de bouwwerken in de nieuwe verkaveling ’t Smeyersveld. De nutsvoorzieningen liggen er, de gronden zijn genivelleerd en de meeste vergunningen toegekend. Aannemer Cornelis is begonnen aan het IJzeren Hekken en die werken gaan goed vooruit. Ondertussen is men ook begonnen aan de aanpalende sociale woningen, met de afbraak van het oud gemeentehuis en nivellering van de gronden.

Er is ook minder goed nieuws deze maand. Er is een inbraak gepleegd op de hoeve van de Callaerts. Aarzel niet om inbraken door te geven aan de redactie. Samen kunnen we alert zijn en eventueel links leggen. En de trainer van SK Landskouter heeft ontslag genomen. De ploeg is ook op zoek naar nieuwe spelers en speelsters.

Veel leesplezier en zalig paasfeest!

Share Button

Eén gedachte over “Kortere nieuwsbrief – Zalig Pasen!

  1. Proficiat voor de nieuwsbrief, die de bewoners samen brengt;
    Dikke proficiat voor Mijnheer Ulrik De Wachter en Mijnheer Antoine Heyerick voor de prachtige foto’s van het liefelijk ( mijn buurdorpje ) Landskouter. Ze getuigen van warme bewondering en liefde voor het oude kerkje en de mooie natuur van hun dorpje. De foto’s van de ploegfeesten en de publieke foto’s geven het groepsgevoel van de inwoners zeer goed weer.
    Ik ben ervan overtuigd: het is goed wonen in Landskouter.
    Paasgroeten aan al de inwoners van Landskouter.
    Orpha Van der Straeten ( Inwoonster van jullie buurgemeente Gontrode )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.