Gelukkig nieuwjaar! Beste wensen en een nieuwe website…

Beste inwoners van Landskouter, bezoekers van onze website en lezers van de landskouterse post,

Gelukkig nieuwjaar! We wensen u allen veel blijdschap en een goede gezondheid in 2012. Veel leesplezier ook. ‘landskouter.be’ en ons maandelijks magazine de ‘landskouterse post’ gaan hun achtste jaargang in en dat wordt gevierd met een vernieuwde webstek.

Onze oude website was gedateerd en niet echt dynamisch. We hebben een nieuwe site gebouwd met WordPress, een flexibele blog-software. Op de nieuwe site vindt u het laatste nieuws terug. Artikels worden gepubliceerd van zodra ze klaar zijn, u kan de artikels delen en er op reageren. Een twitter feed brengt kort nieuws uit en over Landskouter — zie het grijze kadertje rechts ‘kort nieuws en reacties uit Landskouter’. De nieuwe site is ook gemakkelijk raadpleegbaar op smartphones, met een aangepaste layout.

de vernieuwde website van landskouter.be

Onder ‘dorp’ vindt u een woordje uitleg over Landskouter en hoe er te geraken. De lijst met Landskouterse ‘verenigingen’ kon natuurlijk niet ontbreken. De flexibiliteit van de site maakt het trouwens mogelijk voor deze verenigingen om een eigen subpagina te creëren. Zij kunnen hiervoor met ons contact opnemen via post@landskouter.be.

Op de pagina ‘landskouterse post’ vindt u een link naar het archief met al onze nummers sinds december 2005. De oude website is trouwens nog steeds beschikbaar via de link landskouter.be/oud. Naarmate artikels gepubliceerd worden op de nieuwe site zal het gemakkelijk zijn om deze op te zoeken op datum, auteur of trefwoorden.

Verder is er een volledige pagina met handige links, en afzonderlijke links naar onze fotoreportages, de gemeente Oosterzele, de school, SK Landskouter en de vzw Mega Open Air. Wellicht volgt er later meer en wordt het ook mogelijk om u het nieuws via deze website door te sturen. Voorlopig blijven we u ons maandelijks overzicht toesturen in de ‘landskouterse post’. Een ‘home’ knop is er niet. Wilt u terug naar de startpagina waar al het nieuws te lezen valt, klik dan gewoon bovenaan op ‘landskouter.be’ of de foto daaronder.

Medewerkers

Dank aan de medewerkers die vorig jaar artikels toestuurden: Antoine Heyerick, Noel Minnaert, Margot Vanhellemont, Dirk Cottyn, Frank Vandaele, Barbara Redant en Fréderic Louis. Fréderic willen we speciaal bedanken voor zijn technische ondersteuning bij het opzetten van de nieuwe site. We kunnen deze medewerkers trouwens toegang geven tot de site zodat ze hun artikels zelf kunnen plaatsen.

Ook uw inbreng is welkom. Wilt u iets schrijven, foto’s sturen of hebt u een idee of suggestie voor de nieuwe site? Stuur het op naar post@landskouter.be!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.