Paaseierenraap op zaterdag 26 maart

Pasen lonkt dit jaar super vroeg en dus is ook de paashaas tijdig terug in Landskouter. Zoals vorig jaar is elkeen van Oosterzele of ver daar buiten welkom op zaterdag 26 maart 2016 vanaf 14 uur bij onze champetter Daniel van Landskouter op de Rooberg nr. 2.

Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel nl. de BUSO School De Waterkant aan de Stropkaai in Gent. Deze kinderen zullen alzo de kans krijgen deel te nemen aan de Special Olympics. Een mooi initiatief dat onze steun meer dan verdient.

Paaseierenraap bij Daniel De Bruycker

Paaseierenraap bij Daniel De Bruycker

Wij roepen dan ook iedereen op, jong en oud met of zonder kids op zaterdag 26 maart vanaf 14 uur af te zakken naar de Rooberg. De kinderen kunnen dan alvast de eerste eitjes rapen. Dit zal gebeuren tussen 15u en 16u. Zoals gewoonlijk zal daar de nodige spijs en drank voorzien zijn en is er een tombola met prachtige reuze paashazen uit de beste chocolade vervaardigt als hoofdprijs. Natjes en droogjes worden aan zeer democratische prijzen aan de man gebracht. Om organisatorische reden vragen wij uw komst te willen melden bij onze champetter Daniël De Bruycker via telefoon 09 362 56 10 of via wim@de-vis.be.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.