Afhaalservice in de bib

Vanaf vandaag kunnen inwoners van Oosterzele in de bib terecht om een pakket boeken te reserveren en af te halen.

Kijk eerst in de catalogus van de bib, of voor kinderen via Bieblo, of de materialen aanwezig zijn. Alleen boeken die aanwezig zijn kan je bestellen. Je kunt max. tien materialen per lenerskaart reserveren. Bestellen kan enkel via het bestelformulier.

De bibmedewerkers zetten de materialen alvast op je lenerskaart en zetten ze voor je klaar aan de ingang van de bib. Kom je je bestelling niet afhalen, dan wordt deze opnieuw vrijgegeven voor andere gebruikers. Je kunt de materialen inleveren via de inleverbus en dat tijdens de afhaalmomenten op dinsdag, woensdag en donderdag (zie bestelformulier). Op de andere dagen blijft de inleverbus dicht.

Op deze manier probeert de bibliotheek zich aan te passen aan de moeilijke omstandigheden van het coronavirus en toch haar maatschappelijke rol te vervullen.

Boekenruilkastje leeggemaakt

Intussen werd het boekenruilkastje aan het Aelmoeseneiebos wel leeggemaakt, uit voorzorg. Voorlopig dus even geen ruilboeken in Landskouter, tot er at meer duidelijkheid is over de situatie.

Contact met de gemeente

In het kader van de maatregelen om het Coronavirus in te perken, hanteert de gemeente momenteel een andere manier van werken. Het basisprincipe is dat al de gebouwen gesloten zijn. De medewerkers zijn wel aan het werk om een basis dienstverlening te garanderen.

Bezoeken aan de gemeentelijke gebouwen die niet noodzakelijk zijn, stel je best uit. Is het dringend? Contacteer de gemeente via 09 363 99 16 (maandag – vrijdag van 8.45 tot 12 uur; woensdagmiddag van 13.30 – 16 uur en maandagavond van 18 – 20 uur) of info@oosterzele.be; we bekijken dan of we je op afspraak kunnen verder helpen.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.