Paaseierenraap op 20 april

Op Paaszaterdag, 20 april 2019, zal het  paaseieren regenen in Landskouter. Vanaf 15 uur is ieder die het wil welkom bij onze champetter Daniël De Bruycker op de Rooberg. Om 15 uur kunnen de kinderen in gezelschap van onze paashaas op zoek naar de paaseieren. 

Uiteraard is er voor een natje en een droogje gezorgd want er zullen pannenkoeken zijn en diverse dranken aan democratische prijzen.

Ook dit jaar gaat de opbrengst volledig naar het goede doel. Mensen van bij ons bouwen klaslokaaltjes voor weeskinderen in Uganda. Wie dit schitterende doel wil zien en volgen kan op www.panojanakomoc.weebly.com zien waar de centjes besteed worden!

Wie vorig jaar aanwezig was weet dat de kinderen dolle pret beleefden aan het eieren rapen  en voor de ouders was het een gezellig onderonsje met een verzorgd glaasje en/of een heerlijke pannenkoek. Dit jaar hebben wij een superprijs voor onze tombola. De prijs dit jaar wordt een ballonvaart met alles erop en eraan dus zeker de moeite. Voor de aanwezige dames hebben wij dankzij Luc De Wilde een charmante attentie.

Om organisatorische redenen vragen wij of telefonisch in te schrijven bij Daniël De Bruycker op het nummer 09 362 56 10 of een e-mailtje kan ook naar wim@de-vis.be

Hartelijk welkom namens de paashaas en de champetter!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.