Zomerfestivals 2019

Landskouter kent intussen 3 vaste events tijdens de zomer. De zomer-editie van het Seizoenscafé in de pastorietuin, de kermis op de Rooberg en het Zomerfeest op de grens met Gijzenzele. Een overzicht zodat u de data al kan aankruisen in uw agenda.

Noche Flamenca op 22 juni

Op zaterdag 22 juni, een week voor de grote vakantie, organiseert het Seizoenscafé haar groot outdoor event in de pastorietuin en Bakkerstraat. Na de Franse en Italiaanse avonden in de voorbije jaren wordt het dit jaar een Spaans-Andalusische avond.

Kermis in weekend 27/28 juli

Landskouter kermis staat ingepland voor het weekend van 27 en 28 juli, met klassieke ingredienten zoals eetfestijn van het wielercomité, country-avond en koers op zondag.

Zomerfeest op 10 augustus

Op zaterdag 10 augustus tenslotte is er het Zomerfeest, dat voor het tweede jaar doorgaat op terreinen op de grens met Gijzenzele. Het start met een Kids namiddag met o.a. springkastelen, schminkstand, kids tattoo en optreden van De Dansstudio uit Zottegem. Vanaf 17u30 is er barbecue à volonté. Het event wordt tot 21.00u opgeluisterd door Fabi uit Landskouter en gevolgd door de grootste Travestieshow Les Folles de Gand.

Zomerfeest Landskouter op zaterdag 10 augustus
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.