Werkgroep Trage Wegen zoekt medewerkers

Op Trage Wegen Dag – zondag 21 oktober – organiseerde Trage Wegen Oosterzele een wandeling. Zo’n 180 wandelaars trokken door het mooie Moortsele, genietend van het lekker zonnetje, de prachtige natuur, de (deels) heropende St-Agathaweg én enkele sprankelende bubbels. De organisatie is op zoek naar medewerkers.

Trage Wegen wandeling op 21 oktober (foto Danny De Lobelle)

Meer details over de wandeling vindt u op de website van de vereniging via deze link: tragewegenoosterzele.be/persberichten/grote-opkomst-voor-heropening-st-agathaweg-op-de-dag-van-de-trage-weg-2018/

Oproep medewerkers

Blij met deze talrijke opkomst en met de grote interesse voor de ‘Trage Wegen’, doet de werkgroep een oproep naar iedereen die zin heeft om de onafhankelijke werkgroep te versterken.  Ze plannen binnenkort een volgende vergadering, die zal openstaan voor iedereen die zin heeft om in de toekomst ook een steentje bij te dragen aan onze werking.

Indien u interesse heef kan u uw naam doorgeven via het mailadres tragewegen.oosterzele@gmail.com. Er zal dan met alle geïnteresseerden een datum voor een ‘uitgebreide’ bijeenkomst worden vastgelegd.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.