Zilveren jubileum NEOS Oosterzele

Op donderdag 26 april vierde NEOS Oosterzele met 150 leden en genodigden het 25 jarig jubileum van de vereniging in feestsalons De Zilverreiger te Oosterzele.

De academische zitting begon met een toespraak van onze voorzitter Henri Serlippens gevolgd door Dhr. Chris De Saveur, voorzitter van de nationale vzw NEOS en mevrouw Marleen Verdonck, schepen van Cultuur en Senioren en tevens lid van onze vereniging.

Zilveren jubileum NEOS Oosterzele (foto Anne Sophie De Lembre)

Onze voorzitter schetste de geschiedenis van de club, en huldigde daarbij vooral onze vroegere bestuursleden Marieke Iemants en Liesbeth Gouwy-Gheysen, die van bij de stichting in 1993 deel uitmaakten van de bestuursploeg en nu op deze viering als eregast aanwezig waren.

Na de toespraken volgde een gezellige receptie opgeluisterd met wereldmuziek gebracht door het ensemble Arto Mundo, waarvan het optreden door ons publiek fel werd gesmaakt. Na het nemen van de groepsfoto konden wij genieten van een uitgebreid feestmaal. We koesteren mooie herinneringen aan deze blijde viering.

Share Button

Eén gedachte over “Zilveren jubileum NEOS Oosterzele

  1. Beste mensen van Neos,
    Met plezier las ik jullie artikel van het 25 jarig bestaan van Neos. Van harte proficiat voor het verder zetten van de bloeiende vereniging en proficiat aan Marieke en Liesbeth dat zij nog steeds lid zijn. Ben er zeker van, dat mijn ouders er graag hadden bij geweest temeer dat de foto de weerspiegeling is van een bloeiende verderzetting. Ik wens jullie van harte veel succes verder. Met vriendelijke groeten An Van de Vijver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.