Italiaanse avond op zaterdag 23 juni

Het Seizoenscafé organiseert volgende maand op zaterdag 23 juni een Italiaanse avond of ‘Serata Italiana’. Vorig jaar werd een eerste activiteit georganiseerd in de pastorietuin met de ‘Soirée française’. Deze keer is Italië het thema met Italiaanse hapjes, een martini lounge en zuiderse muziek.

Vorig jaar ging die avond door in september, na de zomer dus. Het was een mooie dag, maar ’s avonds was het al behoorlijk koud. Er werd beslist om dit jaar de zomereditie te organiseren in de pastorietuin. Dat gebeurt het weekend vóór de zomervakantie van start gaat, op zaterdag 23 juni.

Affiche van de Serata Italiana, op zaterdag 23 juni in de pastorietuin te Landskouter. Klik op de affiche om naar het facebook event te gaan. Laat je vrienden weten dat je gaat!

In de namiddag kan je al ‘gioco delle bocce’ komen spelen want ja, ook Italianen spelen petanque! Er wordt in de pastorietuin een martini lounge ingericht waar je lekker kan chillen met een Italiaans aperitief en rustige muziek.

Heb je honger, dan kan je kiezen voor een broodje vitello tonnato of een bordje pasta. Bij een Italiaanse avond hoort natuurlijk ook een koffie en een ijsje.

Vo-la-re.. oh-oh…

Om al die calorieën te verbranden wordt er zoals vorig jaar een dansvloer gelegd. Deejays Gianpiero Ambrosini en Uli La Guardia brengen Italië tot aan uw voeten. Van klassiekers uit de jaren zestig zoals ‘Volare’ over Italiaanse disco uit de jaren ’80 tot meer recente muziek van bijvoorbeeld Eros Ramazzotti of Zucchero.

Het wordt een avond om naar uit te kijken en mee uit te pakken. Nodig gerust uw familie en vrienden uit om er een onvergetelijke avond van te maken in uw eigen dorp!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.