Roger Bockstaele gehuldigd

Eind oktober, tijdens een verwelkomingsmoment van nieuwe inwoners van Oosterzele, werd kunstsmid Roger Bockstaele uit Landskouter gehuldigd samen met andere verdienstelijke personen.

Roger Bockstaele werd gehuldigd samen met Gerard Vekeman en Marc De Roose (foto Danny De Lobelle)

Roger  is ook in het buitenland bekend voor zijn siersmeedwerk; vooral bloemen en vogels. Voor de Gemeente Oosterzele maakte hij recent het werk Draak en Adelaar. De Gemeente mag dit werk binnenkort in ontvangst nemen en het zal dan een plaatsje krijgen op de fontein rechtover het gemeentehuis. Ook Gerard Vekeman uit Moortsele werd gehuldigd hij kunstschilder en dichter en mocht in 2014 nog de Snellaertprijs in ontvangst nemen, een prijs toegekend voor zijn monumentaal werk Toeven tussen notenbalken‘. De titel van Laureaat van de Arbeid, het bronzen ereteken werd toegekend aan dhr. Marc De Roose. Dat omdat hij tijdens zijn loopbaan blijk gegeven heeft van professioneel engagement, waaronder geestdrift, beroepsfierheid, motivatie, stiptheid en kwaliteit.

Chinezen op bezoek

Eerder die maand kreeg Roger nog Chineze studenten over de vloer. Zij waren hier via een uitwisselingsproject van het College van Melle.

https://www.facebook.com/johan.vandurme.5/posts/1469768863130204

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.