Open deur weekend Roger Bockstaele 16-17/12

Omdat de Oosterzeelse Kunstenaarskring OK95 niet veel meer voorstelt, nemen twee kunstenaars het initiatief in eigen handen. Ze organiseren in het weekend van 16 en 17 december een open deur weekend. Naast onze kunstsmid Roger Bockstaele is dat Werner Eeckhout uit Balegem die gekend is voor zijn schilderijen, keramiek en steenkappen. Op zaterdag 16 en zondag 17 december kan je bij hen terecht voor doorlopende demonstraties telkens tussen 14u en 18u.

Open Deur Weekend bij Werner Eeckhout en Roger Bockstaele in het weekend van 16 en 17 december 2017

Roger zal een demonstratie geven van het smeden van o.a. bloemen, hoe een vogel (arend, uil, enz.) tot stand komt inclusief de bek, poten, pluimen, lichaam en vleugels. Er is ook een volledige tentoonstelling van zijn werkstukken. Alle vragen worden met plezier beantwoord – Roger laat het achterste van zijn tong zien.

Hetzelfde weekend op zaterdagavond 16 december zal Roger een oud filmpje vertonen in ’t IJzeren Hekken tijdens het Kerstcafé georganiseerd door het Seizoenscafé van Landskouter. Ook tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oosterzele die op 7 januari doorgaat in Landskouter zal Roger actief aanwezig zijn. Dan stelt hij zijn werk tentoon in ’t IJzeren Hekken samen met Gerard Vekeman.

Roger op YouTube

Wie niet kan gaan of Roger virtueel aan het werk wil zien kan altijd een van onze filmpjes bekijken op het YouTube videokanaal van Landskouter.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.