Nieuw theaterseizoen 2017-2018 “In De Wolken”

Op donderdag 1 juni werd het komende theaterseizoen voorgesteld in GC De Kluize onder de titel “In De Wolken”. Op 1 september is het exact 5 jaar geleden dat De Kluize de deuren opende en het eerste seizoen van start ging.

De brochure “In De Wolken” valt eerstdaags in de bussen, maar kan nu al online geraadpleegd worden via Issuee – een klik op de foto hieronder brengt u naar de online brochure.

“In De Wolken” – brochure De Kluize theaterseizoen 2017-2018 (klik op de foto om naar de online brochure te gaan)

Er is onder andere een try-out van Jasper Steverlinck en humor van Raf Walschaerts en Jan Jaap van der Wal. De voorverkoop van de vrij samen te stellen abonnementen loopt nog tot en met vrijdag 9 juni (reservaties@oosterzele.be, 09 363 83 30 en bij GC De Kluize). Je bent abonnee vanaf 4 voorstellingen. De online en losse ticketverkoop start op maandag 12 juni om 8.30 uur (gcdekluize.be).

De brochure vermeldt ook andere activiteiten in de zalen die onder het beheer van het AGB De Kluize vallen. Onder de titel “Te Gast in GC De Kluize” vanaf bladzijde 80 zien we in het IJzeren Hekken:

  • de spelnamiddagen van De Strateeg (elke 4e zondagnamiddag van de maand)
  • de vier edities van het Seizoenscafé (noteer dat de lente-editie van volgend jaar in zaal De Ganck in Moortsele zal doorgaan, wellicht in combinatie met een fiets- of wandeltocht)
  • het Sinterklaasfeest op 3 december
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.