Sprookjeswandeling op zaterdag 22 oktober

Het Seizoenscafé gaat ook op zaterdag 22 oktober open. De extra editie staat in het teken van een Sprookjeswandeling naar het Aelmoeseneiebos voor jong en oud.

Het concept van het Seizoenscafé is het openstellen van het gemeenschapscentrum IJzeren Hekken op de Rooberg voor alle Landskouternaars en dit minstens vier keer per jaar. Het eerste Seizoenscafé was in de zomer (eind juni) en vorige maand was de herfsteditie. De wintereditie gaat door op zaterdag 17 december.

Deze maand organiseert het Seizoenscafé een extra editie op 22 oktober. Die zaterdag wordt er een Sprookjeswandeling georganiseerd. Die vertrekt om 18u vanuit het IJzeren Hekken richting Aelmoeseneiebos, via trage wegen. Doe daarom wandelschoenen aan en bij regen gepaste kledij. Deelnemers worden uitgenodigd om zich te verkleden als elf, hobbit, trol of kabouter.

De sprookjeswandeling van de kerk (IJzeren Hekken) naar het Aelmoeseneibos)

De sprookjeswandeling van de kerk (IJzeren Hekken) naar het Aelmoeseneibos op 22 oktober

Inschrijven voor de wandeling kan door €5 per deelnemer te storten op rekening BE54 8905 4416 6997 met vermelding van naam en aantal deelnemers. Kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel. Deelnemers krijgen een verrassing aangeboden onderweg en in het IJzeren Hekken, waar het evenement eindigt. Wil je niet deelnemen maar toch een glaasje komen drinken? Dat kan ook want het IJzeren Hekken blijft doorlopend open die avond.

https://www.facebook.com/events/1330457650327529/

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.