Landskouter telt opnieuw 2 gemeenteraadsleden

In zitting van 31 augustus 2016 heeft Groen-raadslid Michiel Van Der Heyden zijn ontslag als raadslid aan de gemeenteraad aangeboden. Roswitha Gerbosch uit Landskouter zal hem tot het einde van deze legislatuur als raadslid vervangen.

In 2012 veroverde Michiel Van Der Heyden de tweede groene zetel in de Oosterzeelse gemeenteraad. Het werd voor Michiel wel steeds moeilijker om zijn engagement voor Groen Oosterzele te rijmen met zijn drukke professionele activiteiten voor de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid. Ook het pendelen naar Brussel sinds zo’n 7 jaar begon zijn tol te eisen. Alles samen deed Michiel besluiten om nieuwe horizonten op te zoeken en te gaan wonen waar hij werkt: Brussel. Hij besloot dan ook om zijn mandaat als gemeenteraadslid terug te geven aan de partij.

Roswitha was eerder al gemeenteraadslid voor Groen ter vervanging van Barbara Redant, die opnieuw in de raad zetelt. Meer info over Roswitha op de website van Groen Oosterzele via deze link: http://groenoosterzele.be/onze_mensen/roswitha_gerbosch_-_gemeenteraadslid

Met Koen Beeckman er bij telt onze deelgemeente nu 2 raadsleden.

Roswitha Gerbosch (© foto Groen)

Roswitha Gerbosch (© foto Groen)

Gemeente Oosterzele bedankt de afscheidnemende mandataris voor zijn inzet en wenst hem en zijn vervangster alle succes toe.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.