Landskouter kermis 24-27 juli

Van vrijdag 24 juli tot en met maandag 27 juli is het Landskouter kermis. Met het beproefd recept van country- en westernavond op vrijdagavond, eten en optreden op zaterdagavond, miniemenproef en wielerwedstrijd op zondag en koffietafel op maandag. Dit alles gaat opnieuw door in tenten op de parking van TBI (kantoorinrichting en benodigdheden) in de Aalmoezenijestraat.

Landskouter Kermis anno 2015

Landskouter Kermis anno 2015

The Texas Rebels

De kermis gaat net zoals vorig jaar van start met een optreden van The Texas Rebels, vanaf 19u. Deze country en linedanceclub uit het Gentse opent voor de derde maal op rij Landskouter kermis. Er is een workshop met mogelijkheid om danspasjes aan te leren en een act “The Gambler”. Tussendoor is er een live optreden van country zanger René Guylline, zanger van The Ropes.

The Texas Rebels linedance club op de kermis van Landskouter in 2014

The Texas Rebels country en linedanceclub zijn opnieuw te gast in Landskouter

Zaterdag is er om 18u30 eetfestijn ten voordele van het Wielercomité van Landskouter. Er zijn frietjes met beenhesp of kalkoenfilet, provençaalse of champignonsaus en groenten. Kaarten zijn €15 voor volwassenen en €8 voor kinderen, te verkrijgen bij de bestuursleden Patrick Van Damme (tel 09 362 03 32) en Rudy Engels (tel 09 362 97 72). Er is een optreden van travestiegroep Prima Divaz en een verrassingsact. Gratis inkom.

Wielerwedstrijd elite z.c. en beloften op zondag

Op zondag maken we plaats voor de wielrenners. ’s Morgens is de jeugd aan de beurt met een miniemenproef voor 8 tot 11 jarigen. Inschrijvingen vanaf 8u in de tent op de parking van TBI. Om 15u is er dan de wielerwedstrijd elite zonder contract en beloften, over een afstand van 118 km. Dat zijn 13 ronden met start en aankomst aan TBI, Aalmoezenijestraat 7A. ’s Avonds volgt er nog bingo met talrijke prijzen.

Maandag 27 juli sluit de kermis af met een gratis koffietafel voor alle 50 plussers van Landskouter, Moortsele en Gijzenzele. Samenkomst in de feesttent om 14u30.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.