Werken aan de spoorwegovergangen

Vanaf vrijdag 19 september 2014 voert Infrabel dringende onderhoudswerken uit aan de spoorwegovergangen in de Lembergestraat, Bakkerstraat en Watermolenstraat. Deze werken worden uitgevoerd om de veiligheid van het spoorverkeer te garanderen.

De overweg in de Lembergestraat wordt afgesloten van vrijdag 19 september om 22 uur tot maandag 22 september om 7 uur. Een wegomlegging is voorzien via Aalmoezenijestraat, Geraardsbergsesteenweg, Scheldeweg (Melle), Burg. Van Gansberghelaan (Merelbeke), Landskoutersesteenweg (Merelbeke) en omgekeerd.

werken aan de spoorwegovergang

werken aan de spoorwegovergang

Voor de overwegen in de Bakkerstraat en de Watermolenstraat zijn – omwille van de huidige werken in de Moortselestraat – speciale verkeersmaatregelen uitgewerkt.

Infrabel zal enkel tussen 22 uur en 7 uur werken uitvoeren aan deze spoorwegovergangen. De wegomlegging wordt dan uitgebreid tot aan de Poelstraat (Merelbeke) en Vijverstraat. Overdag worden geen werken uitgevoerd in de Bakkerstraat en Watermolenstraat. Doorgaand verkeer via deze straten is dus mogelijk.

De werken starten op vrijdag 19 september om 22 uur. Het einde is voorzien op maandag 22 september om 7 uur.

Share Button

Eén gedachte over “Werken aan de spoorwegovergangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.