Tentoonstelling Tracé Travak in sporthal

Tracé Travak – 150 jaar pendelgeschiedenis in het Land van Rode

Vraag je je ook wel eens af waarom je alweer in de file staat? Hoe is het zover gekomen? Op deze en vele andere vragen rond mobiliteit wil Tracé Travak een antwoord geven. De tentoonstelling toont op interactieve wijze de historische wortels van de pendelaar in het Land van Rode. Vanaf maandag 8 september 2014 kan je de gratis tentoonstelling in de sporthal van Oosterzele bezoeken.

Tracé Travak is niet zomaar een tentoonstelling maar daagt de bezoeker uit. Je kan er deelnemen aan een quiz, je mening geven over de mobiliteit van de toekomst en je eigen verhaal vertellen. Naast een collectie fantastische foto’s, kan je er ook filmfragmenten uit de oude doos bekijken en luisteren naar verhalen over hoe het vroeger was in Melle, Merelbeke, Oosterzele en Sint-Lievens-Houtem. Voor kinderen is er een parcours op maat. De kinderwerkkaart ligt bij de tentoonstelling!

tentoonstelling van Tracé Travak

tentoonstelling van Tracé Travak

Tracé Travak in de sporthal van Oosterzele

Tracé Travak houdt halt in de sporthal van Oosterzele. Van 8 september tot 3 november kan je tijdens de openingsuren de tentoonstelling gratis en vrij bezoeken. Na Oosterzele trekt Tracé Travak naar het provinciaal zorgcentrum Lemberge.

Erfgoedbank Land van Rode

Heel wat foto- en archiefmateriaal rond mobiliteit is verzameld in het Land van Rode. Te veel om allemaal in de tentoonstelling te verwerken. Op erfgoedbanklandvanrode.be is alles zichtbaar gemaakt. Neem zeker een kijkje!

logo tracé TRAVAK © Erfgoedcel Viersprong

logo tracé TRAVAK © Erfgoedcel Viersprong

Meer info?

Surf naar www.tracetravak.be of neem contact op met de erfgoedcel via info@4sprong.be of 09 363 88 51 voor meer informatie.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.