Kort nieuws oktober 2013

Ledenvergadering KVLV

Op zondag 13 oktober organiseert de KVLV afdeling Landskouter haar ledenvergadering. En er is aandacht voor het hart. “Je hebt je hart hard nodig”: Je mag een inkijk in je hart verwachten. We krijgen ook interessante feiten mee, maar we krijgen heel veel tips om te voorkomen dat ook wij door een hartinfarct getroffen worden. In Europa zijn hart-en vaatziekten nog altijd de belangrijkste oorzaak van overlijden of invaliditeit. In België eist deze ziekte 2 slachtoffers per halfuur! Reden genoeg dus om er even bij stil te staan en om erger te voorkomen.

Contact: Mieke Goeteyn. 09/362.47.80

SK Landskouter

SK verloor haar openingsmatch van het nieuwe seizoen 2013-2014 op 1 september bij Overmere met 3-2. Een week later kon het thuis een punt houden tegen Bavegem; het werd 3-3. Op 15/9 won het haar uitwedstrijd bij Laarne-Kalken B met 1-2. Vorige week volgde dan een pijnlijke 0-6 nederlaag tegen VS Destelbergen (vijde in de stand) en zondag 29 september wist het gelijk te spelen op Zevergem (1-1), dat nochtans derde staat.

SK is nu 13e op 16 ploegen in 4e provinciale B met 5 punten uit 5 wedstrijden. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zondag 6 oktober om 15u tegen HO Kalken B.

de ploeg voor de aanvang van haar eerste thuiswedstrijd tegen Bavegem

SK Landskouter voor de aanvang van haar eerste thuiswedstrijd tegen Bavegem

Eetfestijn en Groenbuikworp

Volgende zondag, 6 oktober, organiseren De Windeekse Groenbuiken hun jaarlijks eetfestijn. Iedereen is van harte welkom in  GC De Kluize tussen 11u30 en 14u30. Om het menu staan steak of zalm met frietjes. Er is ook een vegetarisch alternatief en voor de kleinsten worden balletjes in de tomatensaus geserveerd.

Het hele weekend is het vanzelfsprekend ook kermis op het Marktplein van Scheldewindeke. Op zondagnamiddag, na afloop van het eetfestijn, wordt er omstreeks 16u30 op het Marktplein een “Groenbuikworp” georganiseerd met tal van prijzen. Iedereen welkom! Ook op zondag organiseert buurtcomité ’t Hoeksken een rommelmarkt tussen 10u en 17u.

eetfestijn van de Groenbuiken uit Scheldewindeke

eetfestijn van de Groenbuiken uit Scheldewindeke

Alle bijkomende info is hieronder te vinden op de affiche. Kaarten voor het eetfestijn zijn te bestellen bij alle bestuursleden, via kermis.windeke@gmail.com, bij Slagerij Vervust en Bloemenatelier Joringel.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.